DESIGN FRISÖR & SHOP 

Fransförlängning

Vill du ha längre och fylligare fransar? Vill du att dina ögon ska se större ut? Vill du se pigg och fräsch ut utan mascara? Du är inte ensam. Intresset för fransförlängning ökar starkt.

Det finns olika metoder med varierande kvalitet. Vi arbetar med singles, den säkraste metoden. Det innebär att en enda extensionsfrans limmas fast per fullvuxen, naturlig frans. Det är helt smärtfritt och skadar inte de egna fransarna. Risken om man fäster extensions vid fler fransar tillsammans är att irritation och skador uppstår för att fransarna är i olika växtfaser. En ögonfrans sitter kvar drygt två månader, och när den faller av följer extensionfransen med.

Vår Sofia är certifierad fransspecialist och arbetar med det välkända märket Luxurious Lashes. Tekniken är mycket skonsam mot fransarna, och du kan bära extensions kontinuerligt.

Sofia utgår från ditt utgångsläge och dina önskemål och anpassar appliceringen efter detta. Genom att variera längden på fransarna kan hon få dina ögon att se rundare och öppnare ut eller längre och mer svepande, alternativt få ögonen att se så stora ut som möjligt.

För bästa effekt rekommenderas påfyllning var tredje till fjärde vecka.

 

Fransförlängning före och efter

Priser

Nytt set 1346 kr
Återbesök inom tre veckor 400 kr
Återbesök inom fyra veckor 500 kr
Återbesök inom fem veckor 800 kr

Upp till 60 procent tappade strån räknas som ett återbesök. Har du tappat fler räknas det som ett nytt set och kostar som ett sådant.

 

Sofia hjälper en kund få fylligare fransar.

 

 

Design Frisör & Shop, Nygatan 63, Skellefteå, 0910-10151

 


Bokning

Bokning sker lättast via bokningsknappen längst upp på sidan. Alla behandlingar är inte bokningsbara på nätet men du är alltid välkommen att ringa oss på 0910-10151.

Avbokning/ombokning sker alltid via telefon!

 


Öppet

Måndag-fredag 9:00-17:00 (ibland lunchstängt, se lapp på dörr i så fall.)

Vi jobbar ofta andra tider också, men då efter överenskommelse med kund.Kontakta oss

Design Frisör & Shop
Nygatan 63
931 30 Skellefteå

Telefon 0910-10151

 


Design Frisör & Shop, Nygatan 63, Skellefteå, 0910-10151