DESIGN FRISÖR & SHOP 

Volymfransar

Vill du ha längre och fylligare fransar? Vill du att dina ögon ska se större ut? Vill du se pigg och fräsch ut utan mascara? Du är inte ensam. Intresset för fransförlängning ökar starkt.

Det finns olika metoder med varierande kvalitet. Vi arbetar med singles, den säkraste metoden. Med den senaste singelstekniken kan man idag applicera fler supertunna singlesstrån runt en naturlig frans, och den tekniken kallas Volume. Den snabba utvecklingen i branschen har tydligt visat att den traditionella singelstekniken Classic snabbt håller på att fasas ut på marknaden. Man ser tydligt och upplever fördelarna med Volume.

Om ett öga generellt har mellan 60 och 80 mogna fransar skulle du med classictekniken maxa exakt samma antal extensionsfransar. Med Volumestrån kan vi erbjuda runt 500 fransar per öga! Genom att med Volumes supertunna, flexibla och mjuka fransstrån, skapa knippen öppnar sig helt nya möjligheter! Resultatet - en nästan viktlös, mjuk och fyllig fransförlängning med ännu bättre hållbarhet.

Metoden som vi arbetar med skadar inte den naturliga växtfasen utan är helt smärtfri och sliter inte på dina egna fransar. En ögonfrans sitter kvar drygt två månader, och när den faller av följer extensionfransen med.

Vi vill vara tydliga och informera om att det finns en viss risk för reaktioner av franslimmet, även om risken är liten. Endast cirka fem procent av befolkningen reagerar på akrylater. Det är omöjligt att i förväg förutse vilka som kan få problem. Reaktionen behöver inte heller uppstå efter första behandlingen utan kan visa sig efter månader eller år.

Vår Emma är certifierad fransspecialist och arbetar med det välkända märket Luxurious Lashes. Tekniken är mycket skonsam mot fransarna, och du kan bära extensions kontiunerligt.

Emma utgår från ditt utgångsläge och dina önskemål och anpassar applicieringen efter detta. Genom att variera längden på fransarna kan hon få dina ögon att se rundare och öppnare ut eller längre och mer svepande, alternativt få ögonen att se så stora ut som möjligt.

För bästa effekt rekommenderas påfyllning varannan till var tredje vecka.

 

Fransförlängning före och efter

 

Priser

Nytt set 1 345 kr
Återbesök inom två veckor 375 kr
Återbesök inom tre veckor 480 kr
Återbesök inom fyra veckor 735 kr
Borttagning + nytt set 1 445 kr

 

Upp till 60 procent tappade strån räknas som ett återbesök. Har du tappat fler räknas det som ett nytt set och kostar som ett sådant.

 

Emma arbetar med fransförlängning

 

 

 

Design Frisör & Shop, Nygatan 63, Skellefteå, 0910-10151

 


Bokning

Bokning sker lättast via bokningsknappen längst upp på sidan. Alla behandlingar är inte bokningsbara på nätet men du är alltid välkommen att ringa oss på 0910-10151.

Avbokning/ombokning sker alltid via telefon!

 


Öppet

Måndag-fredag 9:00-17:00 (ibland lunchstängt, se lapp på dörr i så fall.)

Vi jobbar ofta andra tider också, men då efter överenskommelse med kund.Kontakta oss

Design Frisör & Shop
Nygatan 63
931 30 Skellefteå

Telefon 0910-10151

 


Design Frisör & Shop, Nygatan 63, Skellefteå, 0910-10151